19 Mart 2011 Cumartesi

sobe..

                                            
                                                      

Kuşlar cıvıldamıyor bugün evimde..Güneş parlamıyor gökyüzünde..Parçalı bulutlu hava, yüreğim gibi..Yağış da yok söylendiği gibi..Ilık ama insanın içini ısıtan bir hava değil, sadece üşütmüyor gibi..

Arada bulutların arasından sızan güneş aydınlatıyor evi..Tamam diyorum "şimdi düzelecek, en tepeye çıkacak güneş, kuşlar cıvıldamaya başlayacak, herkesin yüzüne bir gülümseme oturacak" diye çoşkuyla doluyorum..Hayır yine saklanıyor bulutların arkasına..


Oyun oynuyor benimle anladım..Tam sobe diyeceğim anda kayboluyor..Ama bugün oyun günümde değilim güneş...Lütfen çık olduğun yerden saklanma artık..Başka bir zaman oynarız söz..İstediğin kadar sayarım, istediğin uzaklığına saklanırsın sen de.. Hiç sobeleyemesem de seni, bilirim yine yerini...

Bugün ihtiyacım var sana..Sıcaklığına da değil sözüm ışığına da..İhtiyacım sadece varlığına..Hadi zamanıdır şimdi..Bekletme beni  ve yolunu gözleyenleri...

                                  
                                                  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Eğer paylaştıklarım sizde bazı sorular, cevaplar ya da duygular oluşturuyorsa ve onları benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum..
Şimdiden teşekkürler..