28 Haziran 2011 Salı

leylek nerde?


Boşuna dememiştim ben tatil düzensizlik diye, bloğa girmeye vakit bile bulamıyorum değil ki yazmak..Paylaşımları okuyamıyorum, birikince okumayı sevmiyorum, günlük takip daha çok hoşuma gidiyor..Tatil alışverişi, tatil telaşı, tatil sonrası derken eve bile uğrayamaz oldum..Bu perşembe sabah yolcuyuz..Alanya bizi bekler, mecburen yani :)

Bakalım ne zaman durulacağız? Herkes mobil halde kimse yerinde durmuyor..Aynı ay içerisinde farklı şehirler, farklı ülkeler bile var..Tamam gezmek güzel, değişik kültürler ve coğrafyalar keşfetmeye de sözüm yok..Bu hareket ne zaman dinecek onu bilmiyorum? Ben hem böyle söylüyorum hem de sürekli leylekle plan yapıyorum..

Bu ne perhiz ne lahana turşusu demeyin..Çünkü yazın sıkıcılığını aktivitelerle kapamaya çalışıyorum..Yoksa  başka bir sebebi yok yani gezmeyi hiç sevmem..Aksini söylerlerse inanmayın :) On gün sonra İstanbul' dayım inşallah..Sonrası meçhul, bakalım neler olur yaşayalım ve görelim..

İşte böyle, tatile gidince  özleyeceğim demiyorum burdayken bile  özledim..Telefondan izlemeye çalışacağım blogları fırsat buldukça..Belki bir iki de karalarım, paylaşırım ya da kendime saklarım..Ben demiştim sevmiyorum diye..Ne yapayım geçecek yaz, öyle ya da böyle..

6 yorum:

  1. Ohh tadını çıkar tatilin, sağlıkla, mutlulukla. Leylek nereye sen oraya, yolunuz açık olsun.

    YanıtlaSil
  2. sağol arkadaşım umarım öyle olur :)
    bakalım takipteyim sıkı sıkı :)

    YanıtlaSil
  3. İyi tatiller (:

    YanıtlaSil
  4. oohh mis valla...gitmeden gördüm de seni, benden keyiflisi yok heralde bu konuda ama şimdiden özledim ben seni :(( gel de artık yazlık sefalarımız da başlasın.. öpüyorumm mucuk :)

    YanıtlaSil
  5. Bu arada;

    Enfes bir müzik eşliğinde
    "Yaşamak için umut etmek gerek.."
    yazımızı birlikte okuyalım.

    Keyif kahvelerimiz de hazır bekliyor..
    Arzu ederseniz yerimdeyim.
    Sizi sayfama beklerim..
    Onurlandırmış olursunuz..

    http://mefkuremiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Eğer paylaştıklarım sizde bazı sorular, cevaplar ya da duygular oluşturuyorsa ve onları benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum..
Şimdiden teşekkürler..