24 Haziran 2011 Cuma

kendimleyim..



Yalnızım..Herkes bir yerlere dağılmış kendimleyim şimdi..Öyle derin cümleler yok..Derin sularda  yüzmeler, hayata anlam yüklemeler yok, felsefe yapmaksa çok uzak bana şimdi..Çocukluğuma da inmeyeceğim..Geçmişi sorgulamayacağım..Yarını planlamayacağım..Günü de yaşamayabilirim..Hatta günden çalabilirim bile..

Müzik mi dinlerim, tv mi izlerim, bloglarda mı gezerim bilmem ama bildiğim  bir şey var yalnızım bugün, yarın..Özledim meleğimi üç gündür yok, arkadaşlarında tatil açılışı yapıyor..Kırk gün kırk gece düğün gibi tatil kutlamaları yapılır artık..Ev bana kaldı bugün..Duvarlarıyla, sessizliğiyle, cansızlığıyla bende..

Problem yok severim ben yalnızlığı..Kendimi dinlerim usulca..Dertlenmem, şikayet de etmem..Sessiz sakin bir denizin dinginliği gibi durulurum..Herşey olacağına varır der bırakırım akışına..El etmem hiçbirşeye değiştirmem sonucu..Su akar yolunu bulur misali..

Şarkılar dinlerim eskilerden, nostalji yaparım belki..Yarım kalan kitabımla buluşmam içinde bundan güzel fırsat olamaz aslında..Çözülmemiş bulmacalarım var ya da beni bekleyen..Vazgeçemediğim kelime oyunlarım..Hiç birşey yapmam belki de kelimenin tam anlamıyla..Uykuyla randevum var ne de olsa her gece..Bu gece biraz erken de buluşabilirim dert değil..

Kimbilir düşünce denizinde de boğulabilirim..Bana uymaz aslında pek ama belli mi olur..Fırsat bu fırsat der gelir ziyaret eder beni belki de düşünceler..Ya da zil çalar gecenin bir yarısı arkadaşlardan biri, birkaçı gelir belki..O zaman bitmez hiç gece bilirim..Sabahları bulur sohbetler.Tadından yenmez böyle geceler..

Neye gebe, hangisi olur bilmem..Hepsi de olabilir belki neden olmasın..Hatta başladı bile şimdi burdayım, cümlelerim bitince ne olacağını bilmiyorum?Bildiğimse hangisi olursa mutlu olacağım..Arada sırada yalnızlık iyidir diyorummm...

şu an içeriğe tam uymasa da :) her zaman CANDAN

6 yorum:

  1. YALNIZ KALMAK ÇOK ÖZEL BİŞEY..TADINI ÇIKAR..KEYFİNE BAK..

    YanıtlaSil
  2. öz'üm,kesinlikle öyle yapacağım :)

    YanıtlaSil
  3. yalnızlık özeldir ve kendinden kaçmadan yaşayanların en güzel anlarıdır hatta. Günden çalmak tanımına bayıldım.

    YanıtlaSil
  4. özel ve güzel bence de Aslı :)
    olmuştur günden çalmalarım tanım ordan doğdu :)

    YanıtlaSil
  5. http://www.kadoo.com/en/download/14557800-e28

    Bu da dostluk adına gelsin o zaman Size..

    YanıtlaSil
  6. profösör, teşekkür ederim..güne başlangıç adına çok güzel oldu..

    YanıtlaSil

Eğer paylaştıklarım sizde bazı sorular, cevaplar ya da duygular oluşturuyorsa ve onları benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum..
Şimdiden teşekkürler..