4 Eylül 2011 Pazar

selvi boylum

 




Ilık bir sonbahar gecesi, yalnızım..Televizyon açık ama sesini kıstım..Görüntü var sadece..Aynı yerdeyim yine..İlham perilerimin geldiği, kendimi iyi hissettiğim için de tapuladığım bir yer değil, sadece istemsiz olarak  hep oturduğum bir koltuk evin salonunda..Hiç bir anlamı yok yani..

Kayıt sayfasını açtım.Gecenin sessizliği Sezen Aksu'nun şu şarkısıyla bozulurken, ne gelirse parmaklarımın ucuna, zihnimin derinliklerinden, kalbimin süzgecinden geçirmeden yazayım istiyorum..Önce kendim okuyayım neler söylemiş yüreğim, varsa yazım hataları düzelteyim, kalıcılaştırayım yayımlayarak sonra..

Dahasında  okurlarımla buluşsun, gelen yorumlarla şekillensin, anlamlansın istiyorum..Bazen gülümseyeyim yorumları okurken, bazen kahkahalar atayım, bazense durup bir düşüneyim..Hemen cevap yazayım sonra onlara..Derken yeni postlar paylaşılsın, onları da bir bir açayım penceremde, sırayla okuyayım.Kalbime değenlere yorum yazayım..Hislerime tercüman olanlara şaşırayım..Ve bazılarının cümlelerine, duygularına hayran kalayım..Ve itiraf ediyorum bazen de kıskanayım..

İşte sekiz aydır blog dünyasında olan benim duygularım.."Sevgi emektir" demeyeceğim, türk sinemasına bağlamamak için. (selvi boylum al yazmalım) "sevgi paylaşımdır".Paylaşımın artıkça seversin, sevdikçe paylaşırsın..Yoksa insanları, hayvanları bir kenara bırakalım eşyalara olan bağlılık neyle açıklanabilir?..

Kimin vazgeçemediği bir çantası, ayakkabısı, telefonu, bilgisayarı, evi, arabası (örnekler çeşitlendirilebilir) yoktur ki? Eşyalarla paylaşım olmaz mı ?Şahittirler yaşananlara, sessiz katılımcılardır hayatlarımıza, bazen olmazsa olmazlarımızdır onlar..

Materyaller bile yer bulurken kendilerine hayatlarımızda iyi ki var bloggerlar :) Etten kemikten onlar, sinirler, hisler ve alabildiğine ortak yönler..Paylaştıkça sevilirler, sevdikçe,sevildikçe paylaşırlar..




not:görsel, şarkı, yazı ne alaka demeyin..dediğim gibi spontan gelişti..

11 yorum:

  1. Bugün yolda o şarkıyı dinledim ve şimdi gece yeniden karşıma çıktı işte. Hem de senden geldi, bundan güzeli var mı? Sen hep böyle dök içini, incelikle, seviyorum işte.

    YanıtlaSil
  2. hoşgeldin şarkısı olsun sana öyleyse arkadaşım..tamam peki devam öyleyse :)

    YanıtlaSil
  3. Benden de bir şarkı gelsin bu sayfaya.. cem babadan;

    http://www.youtube.com/watch?v=wpnRaBqr8Jk&feature=related

    YanıtlaSil
  4. Profösör, çook teşekkürler güzel şarkı :)

    YanıtlaSil
  5. bu kadının oyunculugu tartısılmaz.

    YanıtlaSil
  6. duygularıyla konuşan insalara hep bayılırım.içtenliğin bana geçti,yaklaş sarıliciiim:)

    YanıtlaSil
  7. Ferhat Bayram, kesinlikle..

    YanıtlaSil
  8. Sitare :)) hep duygularımı ifade etmeyi sectim, sakla sakla nereye kadar ama di mi?tamam geldim :)

    YanıtlaSil
  9. Paylaşırım, paylaşırsın, paylaşır, paylaşırız, paylaşırsınız, paylaşırlar:)

    Paylaşmaktan güzel bir şey var mı bu Dünya'da:)

    YanıtlaSil
  10. HerbiRenk, ne güzel bir paylaşım olmuş bu.geç kalmış kocaman bir teşekkür kabul et lütfen :D

    YanıtlaSil
  11. rica ederim bazen mail trafiğinden karışıklık olabiliyor:))

    YanıtlaSil

Eğer paylaştıklarım sizde bazı sorular, cevaplar ya da duygular oluşturuyorsa ve onları benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum..
Şimdiden teşekkürler..