5 Eylül 2011 Pazartesi

hayat seni seviyorum..


Ne güzel bir gün..Güneş pırıl pırıl parlıyor gökyüzünde..Günü aydınlatıyor, içini ısıtıyor insanın..Bayram tatili sonrası rehavetine engel olmak için ışıldıyor sanki..Gün ne getirirse getirsin bize, ne kadar karamsar olsak da, halimiz olmasa da yaşamaya, yataktan kalkacak gücü bulamasak da kendimizde, işe giderken ayaklarımız geri geri geliyorsa da, "ben hep varım" diyor sanki bize..

Gerçekten öyle ama güneş hep yanımızda, hep bizimle değil mi?En bulutlu günlerde, en karanlık olduğunu düşündüğümüz andan bize el sallamaz mı? Işığıyla yüreğimizi aydınlatıp, içimizi ısıtmaz mı?Can vermez mi bitkilere, enerji vermez mi tüm canlılara?Pes etmeden, yorulmadan, insan, hayvan, çiçek diye gruplamadan..Din, ırk, renk diye ayırmadan tüm dünyaya misafir olmaz mı?

Kışın en soğuk günlerinde,  ortaya çıkarak içimizde umut yeşerten, maratonun bitiş çizgisine yaklaşan atletin son adımlarında bulduğu gücü bize her sabah eksiltmeden veren güneş hoş geldin günüme, günümüze..

Bugün sahip olduklarımızla başlayalım güne, eksik bulduklarımızla değil, duyduğumuza inanalım kurgulara değil, hayallerimiz yön versin bize gerçeklerle, umutlarımız olsun geleceğe dair ama çalışarak, gülümseyelim herkese evrende yayılsın diye..

Ne güzel bir gün, görelim bize lütfedilenleri..Derin derin nefes alalım, sonbaharın ilk, yazın son günlerini harmanlayalım ciğerlerimizde..Şükür diyelim günümüze, günü yaşayalım dolu dolu...En büyük kazancın an'da olduğunu hatırlayalım..Hiçbir an'ı kaçırmadan hissederek yaşayalım..Her şeye sahip olduğumuzu düşünürken bile aslında sadece bize ait olanın an olduğunu unutmayalım..

An'ın tüm güzelliği, sıcaklığı, enerjisi, motivasyonu sizin olsun, bizim olsun, tüm insanların olsun..Sevgi solunan günler olsun..EN ÇOK DA BUGÜN OLSUN..


şarkı
              

11 yorum:

  1. bayramdan sonraki işlk pzartesi için harika bir post olmuş, içimi sevinçle doldurdu, teşekkürler..

    YanıtlaSil
  2. bugünlerde hayatı bende çok seviyorum hemde çççççoooooook :)

    YanıtlaSil
  3. Noblesse; teşekkür ederim.aslında sabah yayınlanmalıydı ama geç kaldım biraz :)çok mutlu oldum sevinçle dolmana.. daim olsun :)

    YanıtlaSil
  4. Şerife, çok sevindim..hayat, armağan edilmiş bize sevilmez mi :)

    YanıtlaSil
  5. cecil :) sevindirik oldum bak :))

    YanıtlaSil
  6. ev-vet işte bu.. Ben de bun odaklanmaya uğraşıyorum kaç zamandır.. düştükçe diriltmeye uğraşıyorum zihnimi, gönlümü.. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  7. Deli Anne, tamamdır öyleyse..inanırsak olur bence :)

    YanıtlaSil
  8. Insallah Amin ... Bütün Insanlar Mutlu Olsun Daima...

    YanıtlaSil
  9. yaaaaaa fotoğrafa bayıldım :D

    YanıtlaSil
  10. NESLİNAME, olsun lütfen..yaşayacak bir hayatımız var..


    YaşamPINARIM, ne tatlı dimi :)

    YanıtlaSil

Eğer paylaştıklarım sizde bazı sorular, cevaplar ya da duygular oluşturuyorsa ve onları benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum..
Şimdiden teşekkürler..