7 Ağustos 2011 Pazar

sabaha karşı güncesi 1



Yine benim saatlerim, cin gibiyiz maşallah hepimiz..Kimi şiir okuyor, kimi tweet çılgınlığında, kimi uykuya hazırlanıyor evde..Bense burda görevimi ifa ediyorum..

Farkında mısınız bilmiyorum ama çok sessiz bloglar, dolayısıyla paylaşımlar az..Bari ben yazayım diyorum.Okuyan da az, olsun problem değil.. burda söylediğim gibi günlük tadındayım, anlam yüklü cümleler, felsefik konular yok, eğlencelik dediklerinden yani..

Bu arada eğlenen ben oluyorum tabi..Kimi ne kadar ilgilendirir ki benim gün içinde yaptıklarım?Zaten kayda değer bir şey de yapmadım..Hep aynı şeyler..Aldığım kitaplara da başlayamadım..Kitap okuma modu denen bir hal var ben de..Sizde  de olur mu bilmiyorum..Eğer modumdaysam zincirleme kaza gibi okuyorum..Es kaza moddan çıkarsam da konsantre olamıyorum..

Aslında ben modlara göre yaşıyorum..Bir arkadaşım bir yere davet ettiğinde eğer gezme modumda değilsem, gitmiyorum..Tuhaf bir durum; bunun tatil modu var, uyku modu var, hatta abartırsak uçuş modu bile var..Uçuş modunda olduğumda düşünsenize bir uçaktan öbür uçağa dönüp duruyorum..

Karar verdim bu saatlerde ben saçmalama potansiyeli içerisinde oluyorum..Yazmak zorunda değilsin canım..Git başka bir şeyler yap..Yok ama bağımlılık yaptı illa bir şeyler karalayacağım..

Şimdi baktım da ne kadar yabancı kelime kullanmışım..Türkçemize sahip çıkma durumu var ya, ihlal etmek istemem aslında, fakat o kadar benimsemişim ki sanki başka kelime kullanamam yerlerine..Örneğin mod yerine ne diyebilirim, kitap okuma havası olabilir mi?Tam olmadı sanki, bilmem ne dersiniz?Uyku havasındayım yok yok olmadı..Belki sizden alternatif fikirler gelir..Bu saatte benden bu kadar.Tweet yerine de kullanacak bir şey yok sanırım..Of gece gece böyle derin konulara nerden geldim ben?

Dalga sesi yine odaya doluyor, tatlı bir rüzgarla beraber..Günün aydınlanmasına var daha, o vakte kadar burdayım..Burda derken yazı biter, paylaşırım..Gezinirim biraz daha, altıya kadar bulurum sanırım yapacak bir şeyler..Postalara bakarım..Mail yazdım önce sildim sonra bu ne perhiz ne lahana turşusu olmasın diye..

Umarım yarın da bugün gibi durağan olmaz..Olmaması için plan yapmalıyım sanırım..Nasılsa yazarım bir hareket olursa..Gözlerimi kaşımaya başladım..Ne güzel uyku bana doğru geliyor galiba..İzninizle karşılamalıyım onu..

Mutlu sabahlar, mutlu günler..

Sevgiler..

8 yorum:

  1. Biz senin yazılarınla mutlu oluyoruz.. Samimiyetinizle de..

    YanıtlaSil
  2. profösör; teşekkür ederim..öyleyse ne güzel..

    YanıtlaSil
  3. sizede mutlu gunler efendim (:

    yazinda kullandigin resim hosuma gitti

    YanıtlaSil
  4. kuzeygüney; evet bugün mutlu bir gün :) teşekkür ederim..
    resme gelince uçuş modundaydım ya :)

    YanıtlaSil
  5. Dalga sesini dinlerken yazmak... Ne güzel.

    YanıtlaSil
  6. eskiAcik, uçuş modu bu mutlaka yüksek olacak :)

    YanıtlaSil
  7. K.C.S. dalga sesi, görüntüsü, deniz şahane bence de..Yazmak da çok keyifli bu üçlüde..

    YanıtlaSil

Eğer paylaştıklarım sizde bazı sorular, cevaplar ya da duygular oluşturuyorsa ve onları benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum..
Şimdiden teşekkürler..