6 Ağustos 2011 Cumartesi

gece yarısı güncesi



Vakit geç oldu, eve şimdi geldim..Görev başındayım yani.. Artık blog alemi sabaha kadar benden sorulur..Tüm paylaşımlar okunur, yorumlar yazılır..Sessizlik olunca da klavyenin tuşlarına pıt pıt dokunulur..Ortaya çıkan da günün hasılatı olur..

Demiştim ya sevdiklerimle beraberim bugün diye, canlarım ailem benim..Güzel bir iftar sonrası, edilen sohbetler ve ardından ailece tabuuu..E tabi ki biz yendik..Bunda oyun bozan abimin hiç katkısı olmadı hem de.Normalde kendisine çok kızarım..Hep çamur yapar oyunlarda ama aynı takımda olunca işin şekli değişiyor..E olacak o kadar dimi ama?

Ramazan boyunca sanırım ben günlük tadında yazacağım anlaşıldı..Her mevsim farklı tellerden çalar ne de olsa, bu bağlamda benim yaptığımı da  normal sayıyorum..

Meleğime kavuştum, yaz kampındaydı..Eve döndü  şükür..O da çok mutlu biz de..Bu arada tabu da çizerek anlat bölümü var ya bana geldiğinde çizdiğim resimler, çöp adamdan bile kötüydü..Sadece tabu için bile olsa sanırım resmimi geliştirmeliyim..

Abimle masa tenisi oynadık, setin elden gittiğini görünce, halini görmelisiniz..Bir insan oyun için bu kadar mı sinirlenir, hırs yapar..Onu izlerken gülmekten iki seti kaybettim..Yenilmek bu kadar mı rahatlatsın beni, mutlu etsin..Kazansam olabilecekleri hayal bile edemiyorum.Üç gün bırakmaz ta ki o yenene kadar..

Herkes kırkın üstünde olmasına rağmen, eğlenceli bir aileyiz.Kendimizi eğlendiriyoruz desem daha doğru olur.Hepimizin aynı zevki alması da enteresan..Genlerde bir şey var demek..Bu arada tabunun rövanşı haftaya, bakalım neler olacak.Site yıkılır mı acaba çığlıklardan, hele de abim yenilen taraftaysa eyvah eyvah..


Hayat paylaşımlarla güzel..Sevgi dediğimiz de paylaşımlarla azalıp çoğalan bir olgu..Ortak paydalar bir araya getiriyor insanları..Ortak zevkler, ortak değerler..Bu gecemizi de güzel kılan  bunlar oldu.

Burdaki dostluklar, arkadaşlıklarda ortak zevklerden beslenmiyor mu?Okumayı sevmek, yazmaktan vazgeçememek, hayatınızın normal şartlarda belki de kesişmeyeceği kişilerle bu sebeplerle tanışmak, onları görmeden, duymadan tanımak, gülümsemek, güldürmek, üzülmek, gözleri dolmak, yüreği burkulmak, paylaşımların eseri değil de ne?

İşte böyle, hava yine soğuk, yine rüzgar ve yine dalga sesi..Bu gece biraz uykum  var..Yazının sonu geldi galiba..Mutlu gün mutlu gece..İyi geceler hepimize..

                    

5 yorum:

  1. Günlük tadında ki yazılarının devamını bekliyoruz. Aile ile geçirilen güzel bir iftarı hiç bir şeye değişmem doğrusu. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. hahha çok eğlenceli bi post olmus :D
    ben de bi gün tabu oynamak istiorum seninle yaaaa banane banane ;)

    YanıtlaSil
  3. ASAHHARA, günlükte tadında devam edecek galiba bir süre :) aynı fikirdeyim seninle..
    teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  4. cicim ekibi kur hazırım ben :) abim olsa da gülmekten kırılsan mızıkçılıkta sınır tanımıyor :)
    ya da kışın bir tabu seansına seni de çağırırız bizdeyken ne dersin?

    YanıtlaSil
  5. ne diyebilirim ki HARİKA OLUR derim :D

    YanıtlaSil

Eğer paylaştıklarım sizde bazı sorular, cevaplar ya da duygular oluşturuyorsa ve onları benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum..
Şimdiden teşekkürler..