21 Ocak 2011 Cuma

vakti geldi..


Kar görmenin, kar kokusu almanın, bembeyaz pamuk gibi olan karların üzerine basmanın, kara dokunmanın, onun temizliğinde arınmanın, onun yumuşaklığında gevşemenin, onun güzelliğinde kaybolmanın, onun gölgesinde kendini arayıp bulmanın, kayak yapanların adrenalininde heyecanlanmanın, içilen saleplerde ısınmanın, şömine ateşi ile kızarmanın, karlı bembeyaz bir sabaha uyanmanın, teleferikle zirvelere çıkmanın, karla kaplı ağaçların tepelerine dokunacak kadar yaklaşmanın, dostlarla, cici kızlarla, aileyle yeni bir maceraya yelken açmanın, kısaca harika bir hafta sonuna merhaba demenin vakti geldi..

Bavullar hazırlanmalı; atkılar, şapkalar, eldivenler, kar pantolonları ve gözlükler bavulda yerlerini almalı, her şey tekrar tekrar kontrol edilmeli..Dönüşte sanki bir hafta sonu tatili değil, bir aylık  tatilmiş gibi dağınıklığı olsa da fazla fazla herşeyi almalı..

Eğlenceli bir otobüs yolculuğuna; gezmeye, gülmeye, görmeye, dört ayın stresini atmaya, derdi, kederi, tasayı Ilgaz 'da bırakmaya saatler kaldı..Öyleyse haydi hep beraber yollara, dağlara, karlara...

                                     

5 yorum:

  1. Benim yerime de eğlenin, kara basın, iz bırakın:)

    YanıtlaSil
  2. süper.. harika... mükemmel...
    :)))))))

    YanıtlaSil
  3. aslı senin yerine iz bırakıcaz pınarla söz..
    sana da ordan el değmemiş,ayak basmamış karlar kadar beyaz ,temiz ve saf bir enerji yollayacağız...
    tabi ki kabul edersen :)

    YanıtlaSil
  4. cicimmm seninle ikinci tatilimiz..
    ilki tabi ki çok başka..çok özel..
    ama şüphem yok bu da muhteşem olacak, dediğin gibi süper harika mükemmel..
    :))

    YanıtlaSil
  5. aslı, şuan kafamda kurduklarım yerini bulursa dönüşte sana bi süprizim var ;)))

    YanıtlaSil

Eğer paylaştıklarım sizde bazı sorular, cevaplar ya da duygular oluşturuyorsa ve onları benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum..
Şimdiden teşekkürler..